Filigran Ogrlice

Značenje ogrlica i zašto baš naše?

U antičkim vremenima, ogrlice su značile mnogo više od samog modnog dodatka. Proces izrade samih ogrlica bio je mnogo kompleksniji nego što je danas. Samim tim što je ogrlica bila bogatija, to je više impliciralo da osoba koja je nosi potiče iz višeg staleža društva.

Ostavićemo antičku simboliku po strani jer u našoj umetničkoj radionici ne stavljamo akcenat na te istorijske činjenice. Unikatne ogrlice ručne izrade iz naše ponude, dostupne su svima. Potpuno smo sigurni da uz razumna finansijska izdvajanja, možete da dobijete jedinstvenu ogrlicu oivičenu četrnaestogodišnjom porodičnom tradicijom.

Ogrlice umetničke radionice “Filigran-H” pružaju Vam osećaj elegancije dok ih nosite kao i nepresušnog šarma. U ovo se možete i uveriti ako pogledate ovu filigran ogrlicu (O-0030) predivnih ručno izrađenih kontura koje Vam prate crte lica i čine da se osećate prijatno i komforno dok ih nosite.

Potpuna unikatnost naših ogrlica je još jedan od razloga da odaberete kreacije iz dugogodišnje porodične tradicije. Uz svaki pažljivo smišljen deo ogrlica dobijate osećaj antičkih vremena, a čitava celina raskošnih ogrlica učiniće da se osećate poput kraljice.

Pogledajte asortiman Filigran ogrlica: