Filigran Narukvica N-0002

399.00 дин.

Filigran Narukvica N-0002

Najbolje stvari dolaze u malim pakovanjima, posebno ako se u njima nalazi nakit. Nadaleko poznat kao izuzetno požrtvovana i osećajna vrsta, slon je od davnina smatran i simbolom dobrog zdravlja, dugovečnosti, strpljenja i pouzdanosti. Uostalom, čak i sama reč “oslonac” u sebi nosi ime ove veličanstvene životinje. U mnogim kulturama slon zauzima počasno mesto, posebno u Indiji gde se smatra svetom životinjom. Narukvica je izrađena od legure alpak i zaštićena slojem patine i laka kako bi se zadržao prvobitni izgled.

Šifra proizvoda: N-0002 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Ljubicasta, Zuta, Crna, Plava, Bordo, Crvena

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Narukvica N-0002”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija