Filigran Narukvica N-0001

399.00 дин.

Filigran Narukvica N-0001

„Trendovi dodju i prodju, ali stilovi evoluiraju. Važno je imati komade nakita koji su savremeni da u svakom momentu ističu Vaše osobine i prkose vremenu.“ – Karen Elson

Napravljena od legure alpak, zaštićena slojem patine i laka, daje Vam neuporedivu lepotu koju možete nositi svakog dana i u svakoj prilici. Ovaj model je jedan od prvih komada koji je naša umetnička radionica napravila i zauzima posebno mesto u našem katalogu, a isto se nadamo i da će u Vašoj kolekciji.

Očisti
Šifra proizvoda: N-0001 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubicasta, Plava, Zuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Narukvica N-0001”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija