Filigran Narukvice

Zašto da se odlučite za “Filigran-H” narukvice?

Dame koje nose narukvice obično su tajanstvenije i žele svedenim izgledom da se iskažu u pravom svetlu. Takođe, narukvice su savršeni poklon ako želite nekome da pokažete svoju zahvalnost i ljubav. Odličan su modni dodatak za Vaš uspešan dan, a umetnička radionica “Filigran-H” pravo je mesto da odaberete već danas omiljenu narukvicu koja će Vam biti stilski saveznik u svim pohodima na koje se usmerite.

Svojim unikatnim ručnim radom i neponovljivim modelima bižuterijskih narukvica daje Vam mogućnost da uklopite naše kreacije sa Vašim zamislima. Inspirisane keltskom kulturom i oblicima koji nas svakodnevno okružuju u našoj ponudi sigurno ćete naći ono što tražite. Pored unikatnog dizajna odlikuje nas i ručna izrada narukvica.

Osobe koje same prave svoj nakit smatraju se jedinstvenim, isto tako važi i za dame koje su isključivo u potrazi za unikatnim komadima nakita. Ako se pronalazite u prethodnim rečenicama, imamo savet za vas. Naša preporuka bi bila očaravajuća filigran narukvica (N-0021) upletenih oblika sklopljenih u jedinstvenu celinu pružiće Vam šarmantan izgled i svi će Vas pitati za preporuku. Našim narukvicama ne morate da se prilagođavate jer se one prilagođavaju Vama.

Ručna izrada narukvica

Nakon otpočinjanja ručne izrade minđuša, narukvice su došle kao logičan sled u nastavku upotpunjavanja našeg jedinstvenog asortimana bižuterijskog nakita. Kao i minđuše, narukvice se takođe izrađuju u malim gumenim kalupima, svaki deo pojedinačno nakon čega se ručno sklapaju u unikatnu celinu kako bi iskazale Vašu ličnost.

Presvlačenje jedinstvenih narukvica vrši se procesom galvanizacije u kojem one dobijaju svoj magičan izgled. Završnu reč imaju epoksidne boje koje se posebnom tehnikom i vrlo pažljivo ulivaju u predviđena mesta na narukvicama, a da bi Vam dočarali koliko su boje fascinantne, možemo navesti da ih većina naših kupaca pomeša sa polu-dragim kamenjem.

Pogledajte asortiman Filigran narukvica: