Filigran Ogrlica O-0009

699.00 дин.

Ayleth

Hodate i maštate, dok mi stvaramo za Vas. Dok mi stvaramo, Vi uživate noseći naše kreacije i tako već 14 godina unazad. Smatramo da je tradicija i Vaše poverenje ključ uspeha koji nam je dao čvrste temelje da zajedno pravimo jedinstvene komade nakita, poput ove ogrlice zadivljujućih kontura koje se mogu posmatrati kao zasebni lavirinti. Zaista bogata ogrlica dostupna je u devet različitih kombinacija tako da možete uklopiti uz odevni predmet po Vašoj želji.

Očisti
Šifra proizvoda: O-0009 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubičasta, Plava, Žuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Ogrlica O-0009”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija