Filigran Narukvica N-0063

539.00 рсд

Šifra proizvoda: N-0063 Kategorija:

Opis

Porodična umetnička radionica „Filigran-H“, osnovana davne 2004. godine u Inđiji, bavi se dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom imitacija filigranskog, da budemo precizniji, keltskog nakita. Sertifikovana smo firma starih zanata od 2012. godine i ceo naš asortiman biran je pažljivim odabirom kontura, a u svaku od njih je utkan deo naše porodične tradicije od koje ne odstupamo već 14. punih godina.

U našoj proizvodnji koristimo isključivo materijal, odnosno leguru alpak. Struktura ovog metala ne sadrži nikal, koji se smatra jednim od najvećih uzročnika mogućih alergija. Bili smo jako obazrivi pri odabiru sirovina za izradu jer želimo da, dame koje se odluče da nama pruže poverenje, uživaju u svakom deliću narukvice, sjaju minđuše bez bojazni od alergije. Uz sve to proizvodi su zaštićeni slojem patine i slojem laka kako bi boja zadržala svoj prvobitni izgled što duže vremena.

Boje su epoksidne strukture i pričinjavaju izgled stakla i porcelana i zaokružuju čitav spektar staro-gradskog nakita koji želimo da prikažemo. U izradi je pretežno zastupljen ručni rad i time se ponosimo. Svaki komad nakita je unikatan i napravljen s ljubavlju. Postoji mogućnost manjeg vizuelnog odstupanja od onog koji se nalazi na fotografijama u našoj prodavnici. Nadamo se Vašem razumevenju jer svaki proizvod je unikatan.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubičasta, Plava, Žuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filigran Narukvica N-0063“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija