Filigran Narukvica N-0056

499.00 рсд

Šifra proizvoda: N-0056 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine. Mnogo je rada, truda i zalaganja svakog člana porodice Hemun, bilo potrebno da bismo zajedno došli do ovog trenutka. Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno.

Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Materijal koji je uključen u izradu ovog jedinstvenog nakita je legura alpak.
Uz sve to proizvodi su zaštićeni slojem patine i slojem laka kako bi boja zadržala svoj prvobitni izgled i doprinosila Vašem stajlingu dugi niz godina. Boje su epoksidne i daju izgled stakla i porcelana i takodje su trajne.U izradi je pretežno zastupljen ručni rad i time se ponosimo. Svaki komad nakita je unikatan i napravljen s ljubavlju i nosi sa sobom pečat porodične tradicije.

Postoji mogućnost manjeg vizuelnog odstupanja od onog koji se nalazi na fotografijama u našoj prodavnici. Nadamo se Vašem razumevenju jer svaki proizvod je unikatan. Ukoliko Vam je potreban zanimljiv i unikatan poklon, ili želite nekoga da obradujete, naša umetnička radionica je pravo mesto za Vas, sigurno će te pronaći nešto što Vam se dopada.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubičasta, Plava, Žuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filigran Narukvica N-0056“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija