Filigran Narukvica N-0055

539.00 дин.

Šifra proizvoda: N-0055 Kategorija:

Opis

Jeste li se ikada zapitali kako nešto može da izgleda staro, a potpuno novo? Kako nešto što predstavlja repliku starog nakita može da odiše toliko modernim stilom? Verovatno ste se takođe zapitali, zar je moguće da je sve lepo na svoj način ili možda, kako tako izgleda jednostavno, a ipak je specijalno?

Sigurni smo da ćete odgovore na ova pitanja i mnoga druga, pronaći u ogromnoj kolekciji unikatnog nakita, uključujući širok katalog minđuša, šarenoliki izbor narukvica i ogrlica raznih oblika. Osnovana davne 2004. godine u Inđiji od strane porodice Hemun, umetnička radionica „Filigran-H“ zadržala je svoj autentičan i krajnje zanimljiv pogled na nakit, uz našu inspiraciju i Vaše ideje idealni su za savršeni recept uspeha.

Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf). Pored raznovrsne ponude nakita, imamo i veliku čast da prezentujemo naš kulturno-umetnički deo asortimana što uključuje izradu đerdana, pafti i delova za narodne nošnje. Veoma smo srećni što smo u poziciji da doprinesemo očuvanju srpske kulturne baštine.

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijnskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Postoji mogućnost manjeg vizuelnog odstupanja od onog koji se nalazi na fotografijama u našoj prodavnici.
Nadamo se Vašem razumevenju jer svaki proizvod je unikatan. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu I ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Narukvica N-0055”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija