Filigran Narukvica N-0034

499.00 дин.

Opet dolazimo do kolekcije krajnje jednostavnih komada nakita, a ova narukvica je pravi starosedelac te kolekcije. Neverovatni su komentari naših kupaca, koji nam i posle 10 godina od kada je ova narukvica dizajnirana, govore kako je neprolaznog stila, što nam je cilj sa svakom kreacijom da postignemo. Toliko je prilagodljiva da šta god da obučete ona će se stopiti u tu odevnu kombinaciju.

Šifra proizvoda: N-0034 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Narukvica N-0034”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija