Filigran Narukvica N-0010

429.00 дин.

Eggeye

Za neke nakit predstavlja način izražavanja, opet za neke druge reflektuje uspomene, za neke treće glavni motiv može biti poklon. U našoj umetničkoj radionici „Filigran-H“ trudili smo se da objedinimo sve Vaše želje i potrebe, tako za Vas prve na raspolaganju je ogroman izbor jedinstvenog nakita putem kojeg možete iskazati svoje JA, za Vas druge smo sigurni da će naš način izrade nakita probuditi najlepše uspomene, a s obzirom da je nakit visoko kvalitetan, posle određenog vremena vratiće Vas u trenutak kada ste i kupili određenu kreaciju iz naše radionice i razvući osmeh preko celog lica ili jednostavno poklonite nekome naše kreacije i objediniće sve navedeno. Kako god se odlučite, porodična umetnička radionica „Filigran-H“ je pravi izbor za Vas.

Očisti
Šifra proizvoda: N-0010 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubičasta, Plava, Žuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Narukvica N-0010”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija