Filigran Narukvica N-0008

429.00 дин.

Čitava naša kolekcija ručno izrađenih komada nakita pleni tradicijom i umetnošću koju, umetnička porodična radionica „Filigran-H“ želi da iskaže i ponudi svojim kupcima, što se može videti na ovoj svedenoj i jednostavnoj narukvici pogodnoj da se nosi u svakodnevnim događajima. U našoj ponudi ne postoji ista narukvica ili indentičan model minđuša, isto tako u svaku od kontura unesen je pečat 14 godina duge tradicije porodice Hemun. Trajno će Vam služiti i dok god je nosite iskazivaće Vaš stav.

Šifra proizvoda: N-0008 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Narukvica N-0008”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija