Filigran Minđuša M-0086

369.00 рсд

Šifra proizvoda: M-0086 Kategorija:

Opis

Nakit je izrađen od fine legure alpak sa izvrsnim porodičnim ručnim radom, umetničke radionice „Filigran-H“ iz Inđije, osnovane 2004. godine od strane Aleksandra Hemuna. Čini se kao da je juče bilo kad smo pre 14 godina počeli sa nacrtima i izradom prvih modela. Neki od njih se i danas prodaju, kako bi nas sve u porodici podsetili, odakle smo krenuli, dokle smo došli i isto tako gde bi smo želeli biti.

Dame, mogu da se osećaju sigurno dok naš nakit nose u različitim prilikama jer sadržaj metala ne sadrži nikal, koji se smatra najvećim uzročnikom alergijskih reakcija.Uz sve to proizvodi su zaštićeni slojem patine i slojem laka kako bi prvobitni izgled ostao netaknut.Trajne boje u upotrebi su epoksidne i stiče se utisak da su od stakla ili porcelana. Porodična firma „Filigran-H“ ponosni je vlasnik Sertifikata Ručnih Zanata, zapravo to priznanje nama pričinjava neizmeran ponos. Svaki komad nakita je unikatan i napravljen s ljubavlju.

Postoji mogućnost manjeg vizuelnog odstupanja od onog koji se nalazi na fotografijama u našoj prodavnici. Nadamo se Vašem razumevenju jer svaki proizvod je unikatan. Ukoliko Vam je potreban zanimljiv i unikatan poklon, ili jednostavno želite nekoga da obradujete, naša umetnička radionica je pravo mesto za Vas, sigurno će te pronaći nešto što Vam se dopada.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubičasta, Plava, Žuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filigran Minđuša M-0086“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija