Filigran Minđuša M-0022

279.00 дин.

Uvek imajte na umu da ste jedinstvene. Svi ljudi na ovom svetu su na svoj način posebni. Zbog toga će vam možda trebati malo vremena dok ne pronađete odgovarajući komad unikatnog nakita, umetničke radionice „Filigran-H“, ne dajte da vas to obeshrabri u vašoj potrazi. Ko zna možda je baš ovaj par zadivljujuće lepih minđuša presvučenih tankim slojem patine i laka vaš zadnji deo puzle koji vam nedostaje.

Očisti
Šifra proizvoda: M-0022 Kategorija:

Opis

Umetnička radionica „Filigran-H“ počela je sa svojim radom davne 2004. godine.  Vođeni smo sopstvenom inspiracijom i željom za iskazivanjem našeg viđenja nakita velikom većinom sklopljenog ručno. Kruna našeg 14 godina dugog postojanja, jeste priznanje Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja izdato 15.05.2012. godine. Sertifikat pod rednim brojem 0301 na 32. strani,  (http://www.privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2016/02/Registar-Sertifikovanih-Zanata-Decembar-2016.pdf).

Centar procesa proizvodnje predstavlja, legura Alpak sačinjena od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija i dame, ako se odluče da nose nakit iz naše umetničke radionice, mogu se osećati sigurne u svim prilikama. Za pozitivne komentare, pored jedinstvenih kontura, pobrinuće se i sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i odsjaj Vašeg lica u čistim epoksidnim bojama italijanskog trajnog kvaliteta.

Ubeđeni smo da se do sad niste susreli sa ovakvom vrstom nakita. Ukoliko Vam je potreban neobičan nakit, koji je van konteksta, a u sebi ima spoj tradicije i umeća onda se nalazite na pravom mestu i ubeđeni smo da ćete pronaći pravi model za Vas i Vaše  drage osobe.

Dodatne informacije

Model

Tirkiz, Zelena, Bela, Crna, Ljubičasta, Plava, Žuta, Crvena, Bordo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Filigran Minđuša M-0022”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.Ekskluzivni modeli

Specijalna kategorija