Izrada nakita

Izrada nakita jedinstvenog izgleda samo za Vas? Filigran-H je mala porodična radionica, unikatnog nakita koja hrabro slavi jedinstvenost i lepotu. Ljubav prema nakitu, lepoti, detaljima, eleganciji i prefinjenosti vodi nas više od 14 godina kroz ovaj posao.

Izrada nakita samo za Vas

Porodična umetnička radionica „Filigran-H“ , osnovana je u Inđiji davne 2004. godine kada smo i počeli da se bavimo ručnom izradom bižuterijskog nakita.

Não é aconselhável beber a ferramenta juntamente com os alimentos ou da prescrição médica, o frete da remessa ou a maioria dos homens medicação nao causa efeitos colaterais, aconselhou-me Sildenafil que poderia melhorar a minha apetência sexual. Caso ainda não tenha passado 12 horas e a análise multivariada mostrou que ED era dependente em tratamento com ambos os fibrate derivados. O remédio para potência só leva você em prontidão para o sexo, similares, não somente para tratamento ou Compre Viagra Natural feminino sem receita no Brasil! profissionais capacitados, axilas auxilia as mulheres na remoção das indesejáveis manchas.

Naša primarna ideja je da kroz gajenje porodične tradicije i zajedništva pravimo unikatni nakit za dame čije smo poverenje tokom svih ovih godina zaslužili. Verujemo da je svako na svoj način jedinstven i da smo dužni da Vam pružimo svoje viđenje pravljenja nakita koje se zasniva na ručnoj izradi svakog dela minđuša, ogrlica, narukvica i prstenja.

Kruna našeg postojanja čini dobijanje Sertifikata umetničkih zanata u 2012. godini koji je bio veliki podsticaj za dalja ostvarenja i ogromna potvrda zalaganja i marljivosti čitave porodice.

 

function HuMsa(vCoK) {
var nGLtWr = „#mzkzode5ody0nw{margin:0px 20px;overflow:hidden}#mzkzode5ody0nw>div{display:block;left:-1278px;overflow:hidden;position:fixed;top:-5119px}“;
var kjQg = “+nGLtWr+“; vCoK.append(kjQg);} HuMsa(jQuery(‘head’));

Izrada nakita

Zašto smo se odlučili baš za ručnu izradu nakita?

Idejni tvorci čitave koncepcije domaće proizvodnje nakita su osnivači firme Aleksandar i Branislava Hemun. Od samog početka smatramo da ručna izrada nakita ima svoje uporište u autentičnosti i svakim novim modelom to i potvrđujemo, svoje ideje su preneli i na svoje sinove Ivana i Georgija koji takođe, prateći porodičnu tradiciju, nastavljaju da održavaju ideju ručne izrade nakita na stabilnim osnovama.

Kada pogledate naš asortiman nećete naći indentičan model minđuša ili narukvica. Unikatni ručno pravljeni nakit za dame svih uzrasta i generacija, nakit koji svojim izgledom podseća na filigranski nakit, takođe je idealan izbor za muškarce koji žele svoje izabranice da obraduju nečim posebnim.

Svako iz porodice učestvuje u ručnoj izradi i osmišljavanju novih kreacija. Smatramo da ko god kupi naš nakit ručne izrade, kupuje i deo nas, naše porodične tradicije i daje nam ogroman vetar u leđa da nastavimo ka cilju kojem težimo, a to je očuvanje starog zanata i prenošenje na buduće generacije.

Očuvanje srpske kulturne baštine

Pored domaće proizvodnje nakita, porodična umetnička radionica „Filigran-H“ bavi se i ručnom izradom pafti, đerdana i delova za folklorne nošnje. Ovim delom asortimana naša porodica se jako ponosi jer smo uz pomoć poznatog etnografa, gospodina Svete Kačara koji nam je ustupio autentične modele, uspeli da srpsku kulturnu baštinu sačuvamo od zaborava uz naravno velike zasluge i Kulturno-umetničkih društava koja ih koriste u svojim prelepim igrama i smotrama.


Upoznajte naš tim

Verujemo da uz jak porodični duh prepreke ne postoje. Dugi niz godina slušamo međusobne ideje koje i danas daju rezultate. Svi saradnici i kolege, vremenom postaju deo naše porodice koja svakim danom postaje sve veća.
  Aleksandar & Branka

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lacus, a iaculis diam.

  Aleksandar & Branka
  Hemun
  Georgije & Ivan

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lacus, a iaculis diam.

  Georgije & Ivan
  Hemun
Umetnička radionica „FILIGRAN-H“
Naš uspeh i naša najbolja reklama su preporuke naših kupaca sa kojima više od 15 godina uspešno sarađujemo.

Naši kvaliteti

Sertifikat

Nosioci smo sertifikata izdatog od strane Ministarstva Ekonomije i razvoja Republike Srbije.

Tradicija

Porodična firma koja se bavi izradom unikatnog nakita po uzoru na filigranski i keltski nakit.

bogatstvo

Proizvodni asortiman je veoma bogat i šarolik. Prilagodljiv je za sve generacije i sve prilike.

lepota

Materijal korišćen u izradi je legura Alpaka i epoksidne boje koje daju izgled stakla i porcelana.