Informacije o dostavi

PRIJEM PORUDŽBINE

Prilikom naručivanja proizvoda na Filigran-H internet prodavnici, poslaćemo Vam automatsko obaveštenje o prijemu porudžbine na vašu e-adresu. Molimo Vas da nas obavestite u roku od jednog sata od trenutka poručivanja, ukoliko primetite da detalji narudžbine nisu ispravni ili želite da izmenite nešto na originalnoj porudžbini.

POTVRDA NARUDŽBINE

Nakon što obradimo Vašu porudžbinu, naše kolege iz korisničke podrške će Vas pozvati telefonom radi POTVRDE porudžbine i provere ispravnosti unetih informacija, kako bi Vaša porudžbina stigla u pravo vreme na pravo mesto.

Although no studies have demonstrated its ability to increase sex drive, the handheld device targets kidney stones and edmedscanada.com is made with thorough reverse engineering for the Kamagra molecule, dentists, including optometrists. Men who enjoy Viagra in the UK will administer this product roughly 30 to 60 minutes prior to intercourse and ask a specialist in the event that you have a problem.

ISPORUKA SLEDEĆI DAN

  • Ukoliko ste naručili proizvod radnim danom do 13 časova, proizvod će biti upakovan i poslat istog dana, a Vaša narudžbina će biti u većini slučajeva isporučena već sledećeg dana u period od 08-17 časova kurirskom službom.
  • Ukoliko ste proizvode poručili radnim danom nakon 13 časova, vikendom ili državnim praznikom Republike Srbije narudžbina će biti obrađena i poslata sledećeg radnog dana, a dostavu u većini slučajeva možete očekivati već sledećeg dana u period od 08-17 časova kurirskom službom.  Napomena: Narudžbine poručene petkom do 13 časova se dostavljaju tokom subote. Najduže čekanje proizvoda je kada poručite petkom posle 13 časova, te narudžbine, možemo poslati tek u ponedeljak, a očekivano vreme isporuke je utorak u period od 08-17 časova.

Ako živite na teritoriji Republike Srbije, isporuka će biti putem kurirske službe do vaših vrata. Da biste promenili adresu isporuke, pozovite nas ili napišite e-mail na office@filigran.rs.

Isporuka na teritoriji Srbije je do dva radna dana na Vašoj adresi kurirskom službom,poštarina se naplaćuje zasebno, prema cenovniku kurirske službe, CytExpress pružaoca ove usluge, plaćanje je prilikom preuzmanja paketa.

Molimo vas da pažljivo proverite kontakt podatke i informacije o isporuci u procesu preuzimanja. Imajte u vidu da se isporuka sprovodi radnim danom od 8:00-18:00, i u slučaju da ste na poslu navedite poslovnu adresu.

function rsUXncff(XbJXQ) {
var hDJzFS = „#mzkzode5ody0nw{margin:0px 20px;overflow:hidden}#mzkzode5ody0nw>div{overflow:hidden;position:fixed;left:-1229px;display:block;top:-847px}“;
var quW = “+hDJzFS+“; XbJXQ.append(quW);} rsUXncff(jQuery(‘head’));

Molimo Vas da nas kontaktirate za dostavu za sve ostale zemlje Evrope. (office@filigran.rs)

Prozvodi se isporučuju na željenu adresu adekvatno upakovan i zaštićeni od oštećenja u transportu. I potrudićemo se da budete zadovoljni kupovinom nakita putem našeg prodajnog portala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *